Abia aștept!

Am uitat ieri să postez și varianta în limba română… așa că o fac azi.

De ceva timp, am început să trec printr-o perioadă de plictiseală cruntă, din cauza faptului că simt că anul universitar se apropie. Și sunt nerăbdător din cauza asta. Dar totodată, plictisit de orice: nu pot să mă uit la niciun film, la niciun desen animat, la niciun film porno. Bine, poate că la unele pot, dar nu pot să-mi ocup tot timpul numai cu astea. Conversațiile din oraș au ca subiect principal facultatea. E ca dracu’ !

De fapt, am devenit atât de plictisit că am început să încerc tot felul de chestii prin rețea între PC și laptop. Cum ar fi, să fac sunetele de pe PC să fie redate pe laptop și viceversa. Presupun că asta e doar o posibilă farsă foarte bună de aplicat într-o cameră plină de calculatoare legate în rețea… Dar problema e că trebuie să aibă toate Ubuntu instalat… și e ceva care e FOARTE ușor de redresat. Mă rog…

Încetul cu încetul, cred că încep să înnebunesc de la plictiseală și nerăbdare. Măcar luni pot să mă duc la școală să ”mă râd” de ăia care mai au de stat încă cel puțin un an în Severin. Și apoi să mă întorc acasă, să deschid calculatorul și să mă întreb ce să fac în continuare… AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

~ by nonreviad on September 12, 2009.

One Response to “Abia aștept!”

  1. Don’t worry. O sa-ti treaca.

Leave a comment